Centrul Regional de Promovare a Protecţiei Proprietăţii Industriale Iaşi vă poate consilia printr-o analiză expert privind portofoliul dumneavoastră de brevete de invenţii,  a evoluţiei şi utilizării acestora si a proiectelor de dezvoltare tehnologica cu ajutorul unui instrument informatic evoluat

IPscore  2,1®

IPscore  2,1® este un instrument de evaluare a brevetelor şi a proiectelor de dezvoltare tehnologică.
IPscore  2,1® oferă o evaluare atât calitativă cât şi cantitativă sub forma unei prognoze financiare care indică valoarea prezentă netă a tehnologiei evaluate.

 

 

 

IPscore  2,1® vă poate furniza ca rezultat o prezentare generală sub formă grafică, precum şi un raport detaliat asupra  rezultatelor evaluării.
Oficiul Danez de Patente şi Mărci a dezvoltat acest instrument informatic  IPscore 2,0®, în colaborare cu Prof. Jan Mouritsen, de la Copenhaga Business School şi a unui număr de companii Daneze.
Oficiul Europen de Brevete a achiziţionat IPscore  2,0® pentru al face disponibil pentru oficiile naţionale ale statelor membre.


 

Programul IPscore  2,0® are drept obiectiv primordial sprijinirea strategiilor  IMM-urilor în materie de brevete şi direcţionarea  fondul propriu de aplicaţii către cele mai valoroase şi profitabile dintre acestea, cu eliminarea aplicaţiilor “fără valoare”.
IPscore ® 2,1 este pus la dispoziţia Oficiilor naţionale, prin intermediul unui program de cooperări multilaterale. Autorităţile naţionale, la rândul lor, au distribuit produsul software pentru Centrele Regionale (PATLIB).
           Va invităm să beneficiaţi de această consultanţă, pentru ca deciziile dumneavoastră să se bucure de succes.  Avem incredere ca a IPscore  2,0® vă va fi deosebit de util