Utilizând solutiile noastre dumneavoastra puteti descoperii profit în licentiere si posibilitati de licentiere, ajutându-va sa produceti plati premiale pentru actionari.

Obtinerea de tehnologii cu Know Haw reprezinta elementul de impact în noile piete, accelereaza viteza de a fi vândute.

Solutiile noastre va vor ajuta sa dati clientilor dumneavoastra sustinerea si sfaturile de mare valoare, atunci când ei analizeaza o achizitie în companie.

Dumneavoastra veti putea utiliza informatia noastra pentru descoperirea companiei care se dovedeste valoroasa si tehnologic adecvata pentru interesele dumneavoastra.

Cercetarea pozitiei pe piata a companiilor, prin evaluarea capacitatii concurentiale, a portofoliului de produse si servicii, a scopurilor si atitudinii asupra drepturilor de proprietate intelectuala asupra propriilor tehnologii. Daca se vad si se utilizeaza solutiile cheie ale inventatorilor si investitorilor.

Solutiile noastre permit investitorilor individuali în actiuni, a managerilor analisti si finantisti, sa analizeze si sa evalueze existenta si calitatea strategiei companiei în proprietatea intelectuala, înainte de a lua o hotarâre investitionala.

Sunt identificate forta si slabiciunea si este vazuta daca acea companie protejeaza si exploateaza în masura deplina portofoliul ei deproprietate intelectuala.

Sunt stabilite responsabilitatile potentiale ale companiei în încalcarea drepturilor de proprietate intelectuala.

Sunt cercetate alte brevete de inventii si sunt brevetate cererile pe numele personalului cheie, si se analizeaza pentru a descoperii daca sunt angajati inventatorii de frunte si expertii monitori precum si ce se breveteaza în activitatea concurentilor companiei pentru a stabili daca pozitia pietii investitionale este adecvata pentru o solutie globala.

Servicii:

•  Cercetarea asupra calitatii activitatii Cercetare Delphion;

•  Desfasurarea unei cercetari multicriteriale – Derwent Patent Index.

•  Obtinerea de copii dupa documente originale Patent Thomson

•  Documente ISI ; Interpretarea si întelegerea activitatilor pe instrumentele de cercetare Delphion; Imagini, citate de legatura, Patent Lab.

Cercetare largita legata de literatura stiintifica a retelei Informationale ISI.